New Hair System artego

Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van uw haar te vergroten! Een anti-age system dat het haar versterkt, pluis tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Filler Action’.
In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘filler producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu heeft artègo een filler voor het haar ontwikkeld! Met diamond filler en diamond elixir geeft artègo hernieuwde schoonheid een verrassende, nieuwe en snelle draai!

De eerste en enige behandeling die de synergie van Kaviaar en Hyaluronzuur toepast. Deze samenwerking is gecreëerd door de exclusieve mix van Diamond Filler en Diamond Elixir. Dit is een systeem voor alle haartypes, natuurlijk of chemisch behandeld.

ARTÈGO HEEFT DE PERFECTE OPLOSSING OM HAAR
TE VERSTERKEN EN GLANS TERUG TE GEVEN DAT:
• beschadigd is;
• poreus , gevoelig of aangetast is door de zon of chloor;
• veelvuldig geföhnd of met de stijltang is behandeld;
• dun en breekbaar is;
• pluizig en droog is.

DIAMOND FILLER GEEFT HET HAAR
MEERDERE VOORDELEN:
• glans zoals alleen een diamant kan glanzen;
• volume;
• zachtheid en veerkracht;
• makkelijk te stylen;
• anti-aging systeem.

Over mij

Mijn naam is Priscilla Prado en ben al enige tijd actief als kapster.

Na jaren ervaring op gedaan te hebben in verschillende salons heb ik besloten om zelfstandig ondernemer in het kappersvak te worden.

Mijn eerste salon starte ik bij zonnestudio Soleij in Lelystad. Nu werk ik op de Merwede 60 in Lelystad in een sfeervolle ruimte. Ook verf ik hier wenkbrauwen en voer ik verschillende behandelingen uit zoals epileren met touw.

U vindt hier alles op het gebied van persoonlijke verzorging en ik geef u graag een persoonlijk advies! Bel voor het maken van een afspraak..


Met vriendelijke groet,
Priscilla Prado