artego good society haarproducten

4 september 2016 lanceren wij de nieuwe productline “GOOD SOCIETY” van artègo. Deze innovatieve productline is gebaseerd op een beleving; Good Society. 4 september zal op ons hoofdkantoor voor genodigden “GOOD SOCIETY” gepresenteerd worden.

Met de uitstraling van “GOOD SOCIETY” is artègo een nieuwe weg ingeslagen. Het zwart/witte uiterlijk staat met haar hoge contrast voor professionaliteit en geeft de ideale beleving van de “GOOD SOCIETY” weer. Elke productcategorie heeft een persoonlijke code, waarbij het makkelijk is een haartype te koppelen aan een product.

Good Society is na 4 september verkrijgbaar bij de professionele artègo salon.

Over mij

Mijn naam is Priscilla Prado en ben al enige tijd actief als kapster.

Na jaren ervaring op gedaan te hebben in verschillende salons heb ik besloten om zelfstandig ondernemer in het kappersvak te worden.

Mijn eerste salon starte ik bij zonnestudio Soleij in Lelystad. Nu werk ik op de Merwede 60 in Lelystad in een sfeervolle ruimte. Ook verf ik hier wenkbrauwen en voer ik verschillende behandelingen uit zoals epileren met touw.

U vindt hier alles op het gebied van persoonlijke verzorging en ik geef u graag een persoonlijk advies! Bel voor het maken van een afspraak..


Met vriendelijke groet,
Priscilla Prado